Ajankohtaista

Tervetuloa IPM ESSEN 2023 messuille 24.-27.1.2023!

IPM ESSEN on maailman johtava puutarhaviljelyn messutapahtuma. Näytteilleasettajat ympäri maailman esittelevät innovatiivisia tuotteita ja palveluita mm. kasvihuone- ja puutarhatuotannon sekä kukkaviljelyn aloilta, ilmastonmuutoksen ja kestävän kehityksen ollessa messujen keskeisiä teemoja.

Messutunnelmaa aiemmilta messuilta.

EOD on mukana IPM ESSEN messuilla 24.-27.1.2023 yhdessä jälleenmyyjämme Hatec Baltic OÜ:n kanssa. Löydät meidät innovaatiokeskuksesta hallista 4 osastolta 4A38. Mukanamme messuilla on EOD:n Nanoboost kone. Jos et ole vielä ehtinyt siihen tutustumaan, nyt siihen on hieno mahdollisuus!

Kartta messualueesta.

Norbertstraße 2, 45131 Essen, Saksa

Messujen logo.

EOD Europe mukaan EIT Food Accelerator Network -ohjelmaan

EOD Europe on yksi valituista eurooppalaisista startup-yrityksistä EIT Food Accelerator Network neljän kuukauden ohjelmaan (EIT FAN Helsinki Cohort). Ohjelman tavoitteena on nopeuttaa tutkimus- ja teknologialähtöisten startup-yritysten menestystä globaalin ruokaketjun haasteiden ratkaisemisessa.

Lähdemme innolla yhteistyöhön EIT FAN Cohort -tiimin ja muiden startup-yritysten kanssa upean ohjelman puitteissa heinäkuusta lokakuuhun 2022!

EIT Foodin todistus EOD Europen osallistumisesta ohjelmaan.

EIP-hanke Maatalouden alkutuotannon tehostamiseen ja turvaamiseen

EIP Maatalouden alkutuotannon tehostaminen ja turvaaminen nanokokoluokan kaasukuplien tuottamiseen perustuvan teknologian avulla

Hankeaika: 1.1.2022 – 31.12.2024

EOD Europe on mukana SAMKin Vesi-Instituutti WANDERin johtamassa EIP-hankkeessa Maatalouden alkutuotannon tehostaminen ja turvaaminen nanokokoluokan kaasukuplien tuottamiseen perustuvan teknologian avulla”. Hankkeessa kehitettävä ja testattava teknologia tähtää kaupallisen kasvihuonekasvatuksen tuottavuuden tehostamiseen, kemikaalien käytön vähentämiseen ja kasviterveyden parantamiseen. Tavoitteena on tukea elintarviketuotannon toimijoita vihreässä siirtymässä pellolta pöytään ja kemikaalikuorman pienentäminen sekä hiilijalanjäljen minimoiminen kemikaalittomalla teknologialla.

Hankkeen muina toteuttajina ovat alkutuottajat Agrifutura Tomaatit Oy, Nonre Oy ja Robbes Lilla Trädgård Ab. Hanke kuuluu Manner-Suomen maaseudun kehittämistä ja uudistamista painottavaan maatalouden kehittämisohjelmaan. Maatalouden alkutuotanto on olennaisin osa maaseudun elinkeinoelämää ja sekä tuotannon ja toimintaedellytysten kehittäminen ja monipuolistaminen ovat avainasemassa.

Veteen muodostuneita kuplia.