EOD.fi

Terveysturvallista ja ekologista puhtaanapitoa sekä tuottavuutta ruokaketjuun

EOD®Europe on 2019 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää innovatiivisia hapetusteknologisia ratkaisuja, sekä valmistuttaa ja maahantuo laitteita kemikaalittomaan mikrobihallintaan, eri hygieniatasojen käyttöympäristöihin.

Missiomme on vähentää maapallon kuormitusta ja hiilijalanjälkeä kehittämällä ja tarjoamalla kemikaalittomia teknologioita turvallisempaan, ekologisempaan ja tuottavampaan ruokaketjuun sekä puhtaanapitoon.

Ekologisuus –  EOD:n teknologioilla tuetaan puhtaampaa tulevaisuutta.  Kemikaalittomilla vaihtoehdoilla vähennetään vesistöjen ja maaperän kemikaalikuormitusta. Kuljetuksen ja pakkausmateriaalien tarve poistuu hyödynnettäessä puhtausteknologioita.

Terveysturvallisuus – Kemikaaliton siivous luonnonmukaisella ja tehokkaalla otsonivedellä varmistaa terveysturvallisen ympäristön työntekijöille ja asiakkaille. Otsonivedellä saavutettava alhaisempi mikrobiologinen riskitaso edistää kasvien ja elintarvikkeiden tuoteturvallisuutta ja -säilyvyyttä.

Tehokkuus – Kemikaalittomuus tehostaa puhdistusprosesseja, vähentää puhdistusaineiden kulutusta ja kemikaaliriskejä. Teknologioillamme saavutetaan säästöjä energiakustannuksissa. Tähtäämme kaupallisen kasvihuonekasvatuksen tuottavuuden tehostamiseen, hygienian ja säilyvyyden sekä kasviterveyden parantamiseen.

fiFinnish