Meistä

Olemme erikoistuneet veden ominaisuuksien optimointiin

EOD ® Europe on suomalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa innovatiivisia nanokuplateknologiaan pohjautuvia sovelluksia sekä maahantuo laitteita kemikaalittomaan mikrobihallintaan ja puhtaanapitoon.

Missiomme on vähentää maapallon kuormitusta ja hiilijalanjälkeä kehittämällä ja tarjoamalla kemikaalittomia teknologioita turvallisempaan, ekologisempaan ja tuottavampaan ruokaketjuun sekä puhtaanapitoon.

EOD:n teknologioilla tuetaan puhtaampaa tulevaisuutta.  Kemikaalittomilla vaihtoehdoilla vähennetään vesistöjen ja maaperän kemikaalikuormitusta.

Vähennämme kemikaalikuormaa

Tavoitteenamme on tukea elintarviketuotannon toimijoita vihreässä siirtymässä pellolta pöytään  ja kemikaalikuorman pienentäminen sekä hiilijalanjäljen minimoiminen kemikaalittomalla teknologialla. EU:n vihreän siirtymän aikana kemiallisten torjunta-aineiden käyttöä ja riskejä tullaan vähentämään 50 % vuoteen 2030 mennessä. 

Teknologiamme tähtää kaupallisen kasvihuonekasvatuksen tuottavuuden tehostamiseen, hygienian ja säilyvyyden sekä kasviterveyden parantamiseen.

Edistämme tutkimuksella teknologian hyödyntämistä

Teemme tutkimusyhteistyötä yliopistojen sekä muiden tutkimuslaitosten kanssa teknologian ja sen sovellusten kehittämiseksi ja teknologian hyötyjen validoimiseksi.
Esimerkkinä hankeyhteistyö NABLE – Maataloustuotannon tehostaminen nanokuplilla

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme mahdollisuuksista.

Laitteet mm.

EOD Nanoboost

Kasvutuotannon tarpeisiin suunniteltu.

Sanzonate Aquaflow

Yleispuhdistuksen tarpeisiin suunniteltu.

EOD Mini

Elintarviketeollisuuden hygienatarpeisiin suunniteltu.