Meistä

Olemme erikoistuneet veden optimointiin

EOD ® Europe on 2019 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää innovatiivisia hapetusteknologisia ratkaisuja, sekä valmistuttaa ja maahantuo laitteita kemikaalittomaan mikrobihallintaan, eri hygieniatasojen käyttöympäristöihin.

Missiomme on vähentää maapallon kuormitusta ja hiilijalanjälkeä kehittämällä ja tarjoamalla kemikaalittomia teknologioita turvallisempaan, ekologisempaan ja tuottavampaan ruokaketjuun sekä puhtaanapitoon.

Ekologisuus

EOD:n teknologioilla tuetaan puhtaampaa tulevaisuutta.  Kemikaalittomilla vaihtoehdoilla vähennetään vesistöjen ja maaperän kemikaalikuormitusta. Kuljetuksen ja pakkausmateriaalien tarve poistuu hyödynnettäessä puhtausteknologioita.

Terveysturvallisuus

Kemikaaliton siivous luonnonmukaisella ja tehokkaalla otsonivedellä varmistaa terveysturvallisen ympäristön työntekijöille ja asiakkaille. Otsonivedellä saavutettava alhaisempi mikrobiologinen riskitaso edistää kasvien ja elintarvikkeiden tuoteturvallisuutta ja -säilyvyyttä.

Tehokkuus

Kemikaalittomuus tehostaa puhdistusprosesseja, vähentää puhdistusaineiden kulutusta ja kemikaaliriskejä. Teknologioillamme saavutetaan säästöjä energiakustannuksissa. Tähtäämme kaupallisen kasvihuonekasvatuksen tuottavuuden tehostamiseen, hygienian ja säilyvyyden sekä kasviterveyden parantamiseen.

Vähennetään kemikaalikuormaa

Tavoitteenamme on tukea elintarviketuotannon toimijoita vihreässä siirtymässä pellolta pöytään  ja kemikaalikuorman pienentäminen sekä hiilijalanjäljen minimoiminen kemikaalittomalla teknologialla. EU:n vihreän siirtymän aikana kemiallisten torjunta-aineiden käyttöä ja riskejä tullaan vähentämään 50 % vuoteen 2030 mennessä. 

Teknologiamme tähtää kaupallisen kasvihuonekasvatuksen tuottavuuden tehostamiseen, hygienian ja säilyvyyden sekä kasviterveyden parantamiseen.

Otsonivesi vähentää mikrobien kasvua erilaisilla pinnoilla jättämättä jälkeensä kemikaalijäämiä, sillä otsoni hajoaa vedessä puhtaaksi hapeksi. Otsoniveden hetkellinen, mutta tehokas kyky eliminoida kasvitaudinaiheuttajia ja pilkkoa likaa avaa erilaisia mahdollisuuksia paitsi kasvatusympäristön puhtaanapitoon, myös kasviterveyden ja tuotesäilyvyyden parantamiseen. Jäämättömyytensä vuoksi se soveltuu suoraan kasvikontaktiin ja kerätyn sadon huuhteluun myös luomutuotannossa. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme mahdollisuuksista.

Laitteet mm.

EOD Nanoboost

Kasvutuotannon tarpeisiin suunniteltu.

Sanzonate Aquaflow

Yleispuhdistuksen tarpeisiin suunniteltu.

EOD Mini

Elintarviketeollisuuden hygienatarpeisiin suunniteltu.