Nanoboost®-laite, alan kärkeä teknisessä erinomaisuudessa – tarjoaa räätälöityä ja tarkasti mitoitettua hapensaantia jokaiseen kasvuympäristöön

Hortidailin artikkeli valottaa Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) NABLE-hankkeen tutkimuksen tuloksia, jotka paljastavat happi-nanokuplaveden potentiaalin kasvihuonetuotannossa. Tutkimushankkeessa korostuu kasteluveden hapen seurannan tärkeys optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Happi-nanokuplavedellä on lukuisia etuja kasvien kasvulle, terveydelle ja tuottavuudelle. Sen avulla voidaan vähentää kemiallisten lannoitteiden ja torjunta-aineiden tarvetta, mikä edistää ympäristöystävällisempää viljelyä. Tutkimus osoitti myös, että nanohappivedellä kastellut kasvit kestävät stressitilanteita paremmin ja tuottavat tasalaatuisempaa satoa.

Uusi innovatiivinen Nanoboost®-laite erottuu erinomaisella suorituskyvyllään ja käyttäjäystävällisyydellään. Sen automaattinen säätöjärjestelmä takaa optimaalisen hapen annostelun jokaisessa viljely-ympäristössä, mikä tekee siitä ensiluokkaisen vaihtoehdon kasvihuoneviljelijöille, jotka haluavat hyödyntää uusinta tekniikkaa kasvihuoneviljelyprosessissaan.

Lue Hortidailin artikkeli täältä.