EOD.fi

Kemikaalitonta ja tehokasta puhtautta kun ekologisuudella ja terveysturvallisuudella on merkitystä

Otsonivesi puhdistusaineena on ekologinen vaihtoehto, joka ei kuormita ympäristöä eikä jätä jälkeensä kemikaalijäämiä. Kemikaaliton siivous luonnonmukaisella otsonivedellä varmistaa terveysturvallisen ympäristön työntekijöille ja asiakkaille.

Likaisella pinnalla otsonivesi toimii desinfioivana yleispuhdistusaineena irrottaen likaa ja hävittäen mikrobeja. 

Otsonivedellä voidaan puhdistaa ja desinfioida kaikki vedenkestävät pinnat,  Ikkunat ja peilipinnat, puiset, metalliset, muoviset ja keraamiset pinnat, kosketus- ja elintarvikekontaktipinnat, lattiat ja wc tilat, kokolattiamatot ja kangasverhoiluihin tulleet tahrat. 

Otsonivesi poistaa biofilmejä pinnoilta ja putkistoista, sekä hävittää jo kertyneitä kemikaalijäämiä. Työvälineet tai kankaiset tuotteet voidaan myös liottaa upottamalla ne otsoniveteen lian ja hajujen irrottamiseksi ja eliminoimiseksi.

 

VARALAN URHEILUOPISTO

”Panostamme urheiluopistolla terveyteen ja ekologisuuteen. Otsonivesi on loistava tie tehdä siivousta.”

Otsonivesisiivouksen hyödyt:

Kiinteistö – Kiinteistön mikrobitaso laskee. Jäämätön puhtaus parantaa sisäilman laatua ja tilojen viihtyisyyttä. Myös askelvarmuus paranee, kun lattiaan ei jää liukkautta aiheuttavia puhdistusainejäämiä.

Työntekijä – Turvallinen ja kaikille pinnoille soveltuva valmis käyttöliuos tuo huolettomuutta ja helppoutta käyttäjälle. Kemikaalittomuus parantaa työturvallisuutta ja kemikaalikuormituksesta aiheutuvat sairastumiset vähenevät. Kemikaalihallinta helpottuu, siivoustyö tehostuu, perehdyttäminen nopeutuu ja inhimillisten virheiden riski vähenee.

Työnantaja – Puhdistusaineiden kulutus vähenee, ajankäyttö tehostuu, sairaspoissaolot vähenevät ja työssä viihtyvyys paranee. 

Ympäristö – Puhtaanapidon hiilijalanjälki ja ympäristön kemikaalikuormitus pienenee. Veden ja pakkausmateriaalien käyttö sekä kuljetuspäästöjen määrä vähenee.

Ylläpitosiivoukseen suosittelemme Sanzonaten Aquaflow ja Aquaflow Midi
-laitteita, jotka valmistavat nano-otsonivettä.  Soveltuvia käyttöympäristöjä ovat esimerkiksi julkiset tilat, myymälät, ravintolat ja keittiöt, liikuntapalvelutilat, koulut ja päiväkodit, majoituspalvelutilat, sekä sosiaali-ja terveydenhuollon palvelutílat.

K-CITYMARKET JÄRVENPÄÄ

”Pidän erittäin tärkeänä käyttöturvallisuuden näkökulmasta, että pyrimme toimimaan mahdollisimman kemikaalittomasti.”

”Pidin lupaukseni ja lopetin siivousaineiden käytön töissä. Mm. käsidesiautomaatin allas pinttyneine desijäämineen ja pullonpalautuskoneen alusta ovat olleet perinteisiä vaikeasti puhdistettavia paikkoja, joista etenkin ensin mainittua on ollut käytännössä mahdotonta saada puhtaaksi liotuksesta ja hankaamisesta huolimatta. Eipä ole enää. Lisäksi esimerkiksi appelsiinimehukoneen pesu on todella kätevää tällä vedellä.”

fiFinnish